Motivația din spatele Dodedu este rezultatul nevoii de asumare a responsabilității pentru un viitor mai bun. Este un proiect prin care dorim să contribuim la procesul de educare a generațiilor viitoare, oferindu-le tot ce e mai bun din ceea ce noi, la rândul nostru, am învățat.

Viitorul acestui proiect este succesul colaborării dintre Dodedu și cei care au nevoie de resurse educaționale adaptate nevoilor lor. Deci, împreună modelăm un viitor mai bun.

În acest moment, Dodedu oferă o colecție de peste 500 de resurse educaționale de calitate sub formă de fișe de activitate și afișe, cu accent pe educația preșcolară. Acestea sunt gata pentru a fi tipărite și utilizate direct. Descoperă și explorează colecția de resurse la www.dodedu.ro

Obiectivul principal este crearea unui mediu educațional complet pentru preșcolari, cu accent pe educația copiilor în această etapă a vieții prin facilitarea accesului la resurse educaționale de calitate atât pentru educatoare, cât și pentru părinți și dezvoltarea unor instrumente integrate de colaborare între toate componentele necesare pentru un preșcolar.

Responsabilități în cadrul dezvoltarii proiectului Dodedu:

- Design Brand
- Design de produs 
- UI/UX Design
- Strategie Brand
- Promovare Brand


Îți mulțumesc pentru că ai ajuns până aici!
Dacă ai nevoie de ajutor în definirea șo dezvoltarea proiectul tău, nu ezita să ne contactezi.
Back to Top